Kylling- og chèvresalat med bacon

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Blant alle kyllingsalatene som finnes er denne utvilsomt blant våre favoritter.

Ingredienser

  • 100 g bacon
  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 stk friséesalat eller sikorisalat
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 3 skive daggammelt brød
  • ca. 50 g chevre (hvit geitost)

Dressing:

  • 3 ss rødvinseddik
  • 6 ss olivenolje

salt og kvernet pepper

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Stek baconskivene og la dem renne av seg på et kjøkkenpapir. Stek kyllingfiletene i baconfettet og krydre med salt og pepper. La dem få hvile litt før de skjæres i skiver.
  2. Vask og tørk salaten og riv den grovt. Legg den utover på et stort fat sammen med tomatene.
  3. Legg biter av chèvre på brødbitene, drypp over litt olivenolje og stek dem under grillelementet i ovnen til de begynner å smelte og får en fin farge.
  4. Rist sammen eddik, olje, salt og pepper.

Anrett bacon, kylling og brød med ost på salaten og drypp over dressingen. Server straks.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.