Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet spinat

Kremet spinat

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 3 dl kremfløte , matfløte eller créme fraîche
  • 0,25 ts malt muskat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kremet spinat er et klassisk og nydelig tilbehør til både kjøtt og fisk. Samme framgangsmåte kan brukes på mangold, grønnkål og friske nesleskudd. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 3 dl kremfløte , matfløte eller créme fraîche
  • 0,25 ts malt muskat

Slik gjør du

  1. Skyll spinaten i kaldt vann og fjern de groveste stilkene. la den renne godt av seg. Finkutt vårløken.
  2. Ha spinaten i en dyp stekepanne eller sauteringspanne og fres den til den faller sammen. Hell av væsken som danner seg.
  3. Tilsett vårløk og fløte og kok opp. La alt koke noen minutter til fløten tykner. Smak til med muskat, salt og kvernet pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 24.04.2024 10:06:06