Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Konjakk-krem

Konjakk-krem

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts vaniljesukker
  • 2 cl konjakk
  • 1 cl espressokaffe
  • 1 ss karamellsaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pisket krem blir atskillig mer spennende om du smaker den til med en dæsj konjakk, karamell og  litt espresso! Så deilig at den nesten kan serveres som en dessert for seg selv, og helt fantastisk om du serverer den til karamellpudding.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts vaniljesukker
  • 2 cl konjakk
  • 1 cl espressokaffe
  • 1 ss karamellsaus

Slik gjør du

  1. Sett alle ingrediensene i kjøleskapet så de blir ordentlig kalde.
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle og bruk en håndmikser til å vispe en luftig krem. Server med en gang.

Konjakk-krem er kjempegodt ved siden av karamellpudding eller hasselbackepler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 09:09:19