Kongesalat

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Over 60 min

Middagssalat full av gode smaker. Her er det spekeskinke sammen med scampi, mozzarella, chili og mye mer...

Ingredienser

  • 150 g spekeskinke
  • 250 g scampi (gjerne med skall)
  • 1 stk rød chili
  • 3 ss olivenolje
  • 3 ss chilisaus
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 pk ruccula
  • 3 stk tomat
  • 1 stk rød paprika
  • 12 stk agurk
  • 100 g mozzarella

Dressing:

  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 12 ts dijonsennep
  • 12 ts pepper
  • 12 ts sukker

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Skrell scampi og legg dem i marinade av olivenolje, chilisaus og finhakket chili ca. 1 time.
  2. Stek scampien og asparges på middels varme.
  3. Skjær agurk, paprika, spekeskinke og mozzarella i små biter. Skjær tomatene i båter.
  4. Skyll ruccula i rennende vann, og bland sammen med resten av ingrediensene.
  5. Lag dressing av olivenolje, balsamico, dijonsennep, sukker og pepper.
  6. Hell dressingen over og vend den i salaten.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.