Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalveschnitzel

Kalveschnitzel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g flatbiff av kalv
  • 5 ts honningsennep
  • 8 stk. laurbærblad
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 1 dl tørr hvitvin eller kalvekraft
  • 1 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En tradisjonell klassiker som smaker kjempegodt. Dette er festmat for mange, men kan selvsagt også nytes på en hverdag!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g flatbiff av kalv
  • 5 ts honningsennep
  • 8 stk. laurbærblad
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 1 dl tørr hvitvin eller kalvekraft
  • 1 ss smør

Slik gjør du

Beregn 2 tynne biffskiver til hver, ca. 1 cm.
  1. Bank dem flate med bredsiden av en kniv eller en biffbanker. Smør sennep på begge sidene av kjøttstykkene, og legg et par laurbærblad på hver side. Strø på salt og pepper.
  2. Varm olje i stekepanna, og legg schnitzlene i – stek i ca. 2–3 min på hver side.
  3. Ta dem ut av stekepanna, og hold dem varme under et lokk. Slå hvitvin i stekepanna, tilsett ca. 1 ts sennep, og la dette få et oppkok. Rør inn smør i sausen, og hell denne over schnitzlene ved servering.

Server med tomatsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 15:18:00