Kalkungryte

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne kalkungryten er enkel å lage og trenger kort tilberedningdtid. Og den smaker kjempegodt!

Ingredienser

  • 600 g strimlet kalkunkjøtt
  • 8 stk stjerneløk
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 5 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 12 ts tørr sennep
  • 12 ts paprikapulver
  • 1 ss worchestershiresaus

salt og pepper

  • 3 ss tomatpuré

litt sukker

  • 1 beger seterrømme eller kremfløte
  • 1 stk grønn paprika i strimler
  • 1 stk rød paprika i strimler

evt. et persilledryss

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Brun kalkunstrimlene lett i en panne.
  2. Ha dem over i en kjele og tilsett lettstekt løk og sjampinjong. Ha i buljong og de andre ingrediensene. La det småkoke noen minutter.

 Server med hakkede rødbeter og sylteagurk. Ris eller potetmos smaker godt til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.