Innbakt biff

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Lag en spennende pakke med biff, krepsehaler, soltørkede tomater og smørbar ost. Pakk alt inn i butterdeig og be til en mystisk middag.

Ingredienser

  • 2 stk biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss margarin eller olje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 8 stk krepsehaler
  • 2 ss smørbarost med smak , gjerne krepsesmak
  • 4 stk soltørkede tomater
  • 2 plate butterdeig
  • 1 stk egg
  • 1 pose sjysaus

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Krydre biffene og brun dem raskt på sterk varme i ca. 1 min på hver side.
  2. Kjevle ut butterdeigplatene, og legg på biffene. Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.
  3. Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200° C i 15 min.
  4. Lag sjysaus som anvist på posen. Tilsett hakkede soltørkede tomater.

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.