Hummerkanapeer

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Lite sier fest som hummer. Ganske så lukseriøst, men veldig veldig godt. Lager du kanapeer med hummer kan luksusen deles på mange.

Ingredienser

  • 1 stk hummer ferdig kokt
  • 1 stk stor baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 112 dl majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 stk sitron
  • 12 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rens hummer. Bruk kjøttet fra klør og hale.
  2. Sett stekeovnen på 180°C varmluft. Skjær baguetten i tynne skiver, og legg skivene på et stekebrett. Ringle over med olivenloje, og stek baguettskivene gylne. Det tar mellom fem om ti minutter.
  3. Bland sammen majones og siriracha. Smak til, om du ikke ønsker den for sterk.
  4. Fordel chilimajonesen på baguettskivene, og fordel hummerkjøttet over. Skjær sitron i skiver, og pynt hummerkanapeene med sitronskiver og kvernet pepper.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.