Honning- og ananasmarinade

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Prøv denne marinaden med honning og ananas til kyllingfiletene.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • kraften fra 1 boks hermetisk ananas i ringer (liten boks)
  • 2 ss hvitvinseddik , evt. vanlig eddik
  • 3 ss olje
  • 2 ss honning
  • 1 stk finhakket rød chili

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Bland sammen marinaden i en pose. Varm eventuelt på honningen for å få den flytende, slik at den kan blandes med resten av ingrediensene. Legg i kjøttet og knyt posen. La det marinere minst et par timer, og gjerne natten over.
  2. Pensle gjerne kjøttet et par ganger med marinaden i løpet av steketiden. Honningen er med å på å gi en gyllen farge.

Ananasen fra boksen kan enten tilsettes i salat eller den kan stekes for seg selv på et stykke aluminiumsfolie penslet med olje.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.