Hjemmelaget is på 1-2-3

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Alle liker is! Denne isen er ekstremt rask å lage ­og den er skikkelig god! Du kan variere med ulike frukt og bær og gjerne tilsette vaniljesukker eller ekte vanilje. Uansett, følger du oppskriften under vil du garantert få et godt resultat.

Ingredienser

  • 2 ss mandelflak
  • 200 g frosne bringebær eller annen fryst frukt/ bær
  • 1 ss melis (toppet)
  • 5 dl kremfløte
  • evt. 10 stk bringebær til pynt, gjerne sammen med noen blader mynte.

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Varm en tørr og ren stekepanne på nesten full varme og rist/tørrstek mandelflarne. Husk å bevege pannen slik at mandlene ikke brenner seg. De skal kun bli gylne.
  2. Ha de fryste bærene og melisen i en foodprocessor, hell i fløten, start maskinen og la den gå på full kraft i ca 15-20 sekunder. Voila, bærene fryser kremfløten og du har fått en supergod iskrem. Andre bær kan også brukes. 
  3. Fordel iskremen i skåler. Topp det hele med mandler og eventuell pynt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.