Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grissini

Grissini

Ingredienser

  • 0,5 pk gjær
  • 3 dl melk
  • 25 g smør
  • 1 ts salt
  • 6 dl hvetemel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grissini er godt og dekorativt følge til mange ulike retter.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 0,5 pk gjær
  • 3 dl melk
  • 25 g smør
  • 1 ts salt
  • 6 dl hvetemel

Slik gjør du

  1. Smuldre gjær i lunken melk. Tilsett smeltet smør og salt. Arbeid inn mel til en smidig deig. La deigen heve i ca. 30 minutter eller i kjøleskap over natten.
  2. Del deigen i små emner og form dem til lange ”pølser” .
  3. Stek grissiniene på 175 °C i 25-30 minutter.
Sprut gjerne vann på grissiniene med en dusjeflaske og rull dem i linfrø før du steker dem.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 24.04.2024 15:48:48