Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet makrell med syltede grønnsaker

Grillet makrell med syltede grønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. makrell , eller 8 stk makrellfileter
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Syltede grønnsaker:

  • 6 stk. gulrot
  • 1 pk reddik
  • 2 stk. jalapeño (uten frø)
  • 0,25 potte frisk dill , eventuelt annen frisk urt
  • 3 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 dl eplecidereddik eller hvitvinseddik
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grillet makrell er tradisjonell sommermat for mange. Vi har gitt den spennende følge av syltede grønnsaker, som et friskt alternativ til rømme og agurksalat. Server små nypoteter til, og sommeridyllen er komplett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. makrell , eller 8 stk makrellfileter
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Syltede grønnsaker:

  • 6 stk. gulrot
  • 1 pk reddik
  • 2 stk. jalapeño (uten frø)
  • 0,25 potte frisk dill , eventuelt annen frisk urt
  • 3 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 dl eplecidereddik eller hvitvinseddik
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan oppbevare grønnsakene på et glass med lokk i kjøleskapet dersom du ikke spiser opp alt, eller lager en ekstra stor porsjon.

Server den grillete makrellen med syltede grønnsaker, og gjerne noen sitronbåter og en klatt rømme. Kokte nypoteter hører også med. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 14:57:31