Glutenfritt sukkerbrød for cøliakere

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Potetmel er helt glutenfritt, så et sukkerbrød bakt med potetmel er helt trygt å servere til en cøliaker.

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2 dl potetmel

Slik gjør du

1. Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis. Sikt sammen potetmel og bakepulver og vend det forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott.

2. Hell røren forsiktig i en smurt springform, 26 cm. i diameter. Stek sukkerbrødet nederst i stekeovnen ved 160 ° grader i ca. 45 minutter.

3. Fyll gjerne kaken med en eggekrem eller fromasj. Vær helt sikker på at ingen av ingrediensene inneholder gluten.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.