Fylte pannekaker med røkelaks

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Rømme, dill og røkelaks fylt i en pannekake er alt som skal til for å servere en flott liten smårett eller forrett som denne.

Ingredienser

Pannekakerøre:

  • 4 stk egg
  • 3 dl hvetemel
  • 12 ts salt
  • 5 dl melk

Fyll:

  • 200 g røkelaks
  • 3 dl seterrømme
  • 1 bunt frisk dill

kvernet pepper

Slik gjør du

Slik gjør du: 

1. Bland mel og salt. Tilsett omtrent halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og visp inn eggene. La røren svelle ca. 15 minutter.

2. Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme.

3. Skjær røkelaks i terninger og bland dem i rømme sammen med hakket dill. Smak til med pepper.

4. Fyll pannekakene og rull dem sammen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.