Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Party-egg

Fylte egg med vårløk og lodderogn

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. egg
  • 2 stk. vårløk
  • 3 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ts rød lodderogn
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Halve egg med smakfullt fyll er supre appetittvekkere.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. egg
  • 2 stk. vårløk
  • 3 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ts rød lodderogn

Slik gjør du

  1. Kok egg i 9-10 minutter og avkjøl dem helt i kaldt vann.
  2. Del eggene i to og ta ut plommen. Mos eggeplommen med en gaffel og bland med de øvrige ingrediensene.
  3. Legg de halve eggene på et fat og fyll dem med blandingen. Pynt gjerne med litt friske urter eller et par paprikastrimler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 23.04.2024 13:51:59