Fylt kyllingfilet

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
40–60 min

Bank ut kyllingfiletene og fyll dem med en blanding av pesto, oregano, fetaost og soltørkede tomater. Det smaker nydelig!

Ingredienser

  • 6 stk kyllingfilet
  • 6 stk soltørkede tomater
  • ca. 100 g fetaost
  • 2 ss frisk oregano
  • 1 glass pesto

salt og pepper

Slik gjør du

Slik gjør du: 

1. Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. 0,5 cm tykkelse. Det er lurt å la filetene ligge en halv time i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes.

2. Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. Istedet for fetaost, smaker det også godt med parmesan, både som fyll og som ostedryss til slutt.

3. Rull sammen filetene og legg dem over i en smurt ildfast form. Dryss over litt salt, pepper og revet ost. Stek i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter. Ta filetene ut og la dem hvile i noen minutter før de skjæres opp.

4. Kyllingrullene kan fint serveres som en del av en tapas. Skjær kyllingrullene opp i skiver og sett dem på for eksempel en mini-røsti eller en liten skive loff som er stikket ut med et likørglass.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.