Fylt avokado med spekeskinke og valnøtter

Informasjon om oppskriften

Denne kombinasjonen med avokado, spekeskinke og nøtter smaker rett og slett fantastisk. Retten passer utmerket både som en forrett, smårett, tapasrett, eller bare som tilbehør til et større måltid.

Mer informasjon om oppskriften

Beskrivelse

Slik gjør du:

1. Skjær skiver av spekeskinke i tynne strimler.

2. Visp sammen olivenolje og limesaft. Smak til med salt og pepper.

3. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Ta ut avocadokjøttet med en skje og skjær det i terninger.  

Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

4. Bland avocadoterninger og strimler av spekeskinke med vinaigrette. Ha blandingen tilbake i avokadoskallet.

Dryss over hakkede valnøtter og pynt med basilikum.