Frittata med asparges og chévre

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Denne frittataen kan både serveres som en tapasrett eller settes frem på et koldtbord.

Ingredienser

  • ca. 800 g mandelpotet , skrelt og delt i båter
  • 2 ss olivenolje
  • 1 bunt grønn frisk asparges , renset og delt i to
  • 6 stk egg
  • 1 dl kremfløte / melk
  • 30 g revet parmesan

salt og kvernet pepper

  • ca. 120 g chevre (hvit geitost) , smuldret med fingrene

Slik gjør du

1. Stek potetene i olivenolje på middels varme ca. 20-25 minutter eller til de har begynt å få litt farge og er møre.

2. Tilsett aspargesene de siste minuttene og la dem bli myke. Krydre med salt og pepper.

3. Visp sammen egg, fløte/melk, parmesan, salt og pepper. Hell blandingen over potetene og dryss chèvre på toppen.

4. Sett inn i ovnen ved 180 ºC og stek i ca. 15-20 minutter til eggene har satt seg og frittataen er gyllenbrun på toppen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.