Flatbrød med røkt reinsdyrtunge

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Røkt reinsdyrtunge er en fantastisk delikatesse med massevis av god smak. Sammen med rømme, solbærsyltetøy og frisk timian på flatbrød passer det supert som velkomstrett eller som forrett.

Ingredienser

  • 150 g røkt reinsdyrtunge
  • 12 biter flatbrød
  • 1 pakke kremost naturell
  • 12 ts solbærsyltetøy
  • 12 kvister frisk timian til pynt

Slik gjør du

1. Skjær reinsdyrtunge i tynne skiver på langs.

2. Brekk opp flatbrød i fine passende stykker og smør på et passelig lag med kremost. Ha en ts solbærsyltetøy på hver flatbrødbit og avslutt med tynne skiver røkt reinsdyrtunge. Pynt med frisk timian.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.