Finger sandwich

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Fingersandwich er første rett i afternoon tea. Den mest klassiske av dem er med agurk og kremost, men du kan fylle dem med akkurat det du måtte ønske. 

Ingredienser

Agurksandwich:

  • 16 skive loff
  • 1 beger kremost naturell
  • 12 skive agurk

Roastbiffsandwich:

  • 16 skive grovt brød
  • 16 ts remulade
  • 1 potte frisk koriander
  • 16 skive roastbiff

Slik gjør du

Slik gjør du:

Agurksandwich:

1. Skjær av skorpene på alle fire sidene.

2. Smør kremost på alle skivene.

3. Skrell av det ytterste skallet på agurken med en potetskreller. Del agurken i skiver.

4. Legg agurkskivene på halvparten av loffskivene og topp dem med en av de andre skivene med kun kremost (kremostsiden ned).

5. Del sandwichen i to på langs.

Det enkleste er å kjøpe posene med ferdigoppskåret brød. De brødskivene har perfekt størrelse til å lage fingersandwich av.

Roastbiffsandwich:

1. Skjær av skorpene på alle fire sidene.

2. Smør remulade på alle skivene.

3. Klipp korianderen opp grovt og legg en teskje på halvparten av skivene. Legg deretter på to skiver roastbiff. Topp dem med de andre skivene (remuladesiden ned).

4. Del sandwichen i to på skrå.

Her er andre tips til hva du kan fylle en fingersandwisch med:

Røkelaks med crème fraiche, Kylling med kremost og karse, Cheddar med marmelade, Eggesalat, Røkt skinke med sennepsdressing eller ananas, Spekeskinke med manchego og fiken, Mozzarella, tomat og basilikum, Reker med sitronmajones og dill.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.