Festgryte med kyllinglår

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
40–60 min

Denne festgryten kan du gjerne lage til mange. Aspargesbønner og kokte poteter er smaklig tilbehør.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 6 stk kyllinglår naturell
  • 2 ss hvetemel tilsatt litt salt og pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk sjalottløk
  • 3 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss frisk estragon

Slik gjør du

1. Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Vend kyllingstykkene i hvetemel iblandet salt og pepper.

 2. Varm olje i en panne eller gryte og stek kyllingstykkene pent brune. Ha i hakket sjalottløk og la den steke et par minutter til den begynner å bli litt myk.

 3. Tilsett kyllingkraft som er rørt sammen med crème fraîche og kok opp. La kyllingen småkoke i ca. 20 minutter eller til lårstykkene er møre. Dryss hakket estragon over før servering.

Server festgryten med aspargesbønner og kokte poteter eller ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.