Festbiff av svin

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Biffer av svinefilet er mørt og godt. Her er biffene rullet i løk, chili og paprika og til slutt surret med bacon. Det blir smakfulle og fristende biffer for grillen.

Ingredienser

  • 400 g indrefilet av svin
  • 4 skive bacon
  • 12 stk grønn chili
  • 1 stk sjalottløk
  • 12 stk rød paprika
  • 1 ss olje til pensling
Vis næringsinnhold
Energi
467kcal
Fett
28.6g
Protein
48.9g
Karbohydrater
3.4g
Jern
1.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær indrefileten i ca. 4-5 biter, avhengig av tykkelsen. Sett dem på høykant og klem dem litt med håndflaten, slik at de blir omtrent like tykke. ca. Beregn to små biffer til hver person.
  2. Finhakk chili, sjalottløk og paprika og rull biffene i blandingen. Surr en baconskive rundt hver biff, og fest med en tannpirker.
  3. Pensle biffen med olje på hver side, krydre med salt og pepper. Grill biffene på middels varme til de er gjennomstekt, ca. 8 minutter.

Server med salat og poteter eller brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.