Fenalårrull med gresskar

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Det salte fenalåret smaker nydelig sammen med den søte krydrede gresskarmosen. Servert sammen med litt godt brød er dette en lekker liten tapas- eller forrett. 

Ingredienser

  • 200 g fenalår i tynne skiver
  • 150 g gresskar
  • 1 båt hvitløk , finhakket
  • 12 stk rød chili , finhakket
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g ruccula

Slik gjør du

  1. Skrell/rens gresskar og skjær i små terninger.
  2. Varm olje med hvitløk og chili i en tykk bunnet panne. La steke et par minutter og tilsett så gresskaret og la så steke i ytterligere 10 minutter, eller til gresskaret er helt mykt. Mos så det hele.
  3. Lag en flate med fenalårskiver og smør gresskarmosen over. Legg over litt ruccolasalat og rull sammen fenalåret og skjær i biter på ca. 3 centimeter.

Serveres gjerne med sitronbåter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.