Fenalår med whiskysviske og nøkkelost

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Fenalår har en unik smak og er en av Norges aller mest kjente og kjære spekematdelikatesser. Her får skiver av fenalår følge med nøkkelost og whiskymarinerte svisker. De små fortreffelighetene passer utmerket som snacks eller en appetittvekker til gjestene ved velkomst. 

Ingredienser

  • 16 skive fenalår
  • 8 stk svisker , uten sten
  • 2 ss whisky
  • 4 skive nøkkelost
  • 8 blad frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Legg svisker i en liten skål med whisky over natten.
  2. Skjær skiver av nøkkelost i to på langs.
  3. Tørk av sviskene. Brett halvparten av fenalår skivene i to og rull en sviske inn i hver skive. Rull så disse inn i nøkkelosten.
  4. Legg resten av fenalår skivene på et fat eller en tallerken. Legg rullene oppå og pynt med et blad basilikum.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.