Estragonmarinade

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Denne marinaden passer spesielt godt til svin.

Ingredienser

  • 6 ss olje
  • 2 ss honning
  • 2 båt hakket hvitløk
  • 2 ss hakket frisk estragon
  • 12 stk hakket rød chili
  • Saften av 1 stk appelsin

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle.
  2. Legg kjøttet i en plastpose (gjerne dobbel for sikkerhets skyld, så det ikke renner ut) og hell på marinaden. Klem ut luften og knyt igjen. 
  3. La kjøttet marinere i minst en halv time. Marinerer du lenger, vend på posen av og til. 
  4. Ta kjøttet ut og tørk det med kjøkkenpapir. Da er kjøttet klart for steking eller grilling. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.