Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fint grytebrød

Eltefritt grytebrød

Ingredienser

1  porsjoner
  • 500 g hvetemel
  • 2 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 4 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (43)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grytebrød, eltefritt brød eller no-knead-bread om du vil, er en etterhvert velkjent brødbakingsteknikk som krever litt planlegging, men allikevel minimal innsats. Belønningen er et luftig og saftig brød, med en perfekt sprø skorpe. Oppskriften gir 1 brød.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 500 g hvetemel
  • 2 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 4 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Oppskriften passer fint til en gryte på 24 cm i diameter. Gryten du bruker bør tåle 250 °C og ha lokk.
Eksperimenter gjerne og tilsett frø, nøtter, tørket frukt eller lignende for å få en ny og spennende variant av brødet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 16.04.2024 19:35:00