Eksklusiv kongekrabbesalat med aïoli

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Kongekrabbesalat med äioli er den perfekte forrett i et selskap.

Ingredienser

  • 300 g renset kjøtt av kongekrabbe
  • 300 g rensede reker
  • 2 stk avokado
  • 2 stilk frisk dill
  • saften av 1 stk lime
  • 14 stk isbergsalat

melbatoast

Aïoli:

  • 4 stk eggeplomme
  • 1 ss vineddik
  • 1 ts dijonsennep eller annen sennep
  • 2 båt presset hvitløk
  • 4 dl solsikkeolje

salt og kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland krabbekjøttet med resten av ingrediensene til salaten. 
  2. La alle ingrediensene til aïoli bli romtempererte. Visp eggeplommer med eddik og sennep. Tilsett hvitløk. Spe forsiktig med olje under kraftig visping. Smak til med salt og pepper.

Server kongekrabbesalaten i porsjonsskåler med hjemmelaget aïoli og gjerne melbatoast ved siden av.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.