Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet bruschetta med tomat og tapenade

Grillet bruschetta med tapenade og bakte tomater

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts grovt salt
  • 4 ss tapenade
  • 0,25 potte frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er retten som gir gode sommerminner. Enkelt å lage på grillen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts grovt salt
  • 4 ss tapenade
  • 0,25 potte frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gyllen stekeskorpe.
  2. Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
  3. Fordel tapenade og basilikum på skivene og topp med bakte tomater.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 18.04.2024 13:50:03