Egg og Vossakorv i grønn karridressing

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Egg og vossakorv utgir seg kanskje ut for å være mild og uskyldig. I realiteten er det et smakskick av en tapasrett.

Ingredienser

8
Porsjoner
  • 200 g vossakorv
  • 4 stk hardkokte egg
  • 1 ss smør til steking
  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss majones
  • 1 ss grønn karripasta
  • 12 ts salt
  • 8 stilk frisk dill

Slik gjør du

  1. Skjær vossakorv i små terninger og stek dem i smør i stekepanne. Avkjøl. Skrell  eggene og hakk dem grovt.
  2. Bland rømme, majones, karripasta og salt til en dressing.
  3. Bland egg og vossakorv inn i dressingen. Anrett i eggeglass og pynt med dill.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.