Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fenalår med djevelegg

Fenalår med djevelegg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 0,5 ts tabasco

  • 16 skiver fenalår
  • 1 dl sorte oliven
  • 0,25 bunt frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fenalår med djevelegg er både superenkelt og godt! Navnet djevelegg kommer av den sterke smaken som tabascoen gir. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 0,5 ts tabasco

  • 16 skiver fenalår
  • 1 dl sorte oliven
  • 0,25 bunt frisk gressløk

Slik gjør du

1. Kok eggene i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.

2. Del eggene i to på langs. Ta ut plommene og bland dem med ingrediensene til fyllet. 

3. Ha fyllet i en sprøytepose med tyll. Sprøyt fyllet tilbake i eggene.

4. Legg fenalårskivene på en tallerken og legg på djeveleggene! Pynt med oliven og gressløk.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord. Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, medister albondigas, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2024 22:57:23