Dillstuede poteter

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Dillstuede poteter passer godt til røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Siden den ikke inneholder fløte og ost, så oppleves ikke retten så kraftig som fløtegratinerte poteter.

Ingredienser

  • 10 stk potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 2 dl potetavkok
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 ts frisk dill

Slik gjør du

 1. Skrell potetene og skjær dem i terninger. La dem koke i 15 minutter.

 2. Smelt smør i en kjele og rør inn mel.

 3. Spe med melk blandet med potetavkok under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper og dill.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.