Couscoussalat med egg og kylling

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Server egg og kylling på couscoussalat som en egen liten rett eller la den være en del av en større tapasbuffet.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ss flytende margarin til steking
  • 2 stk egg
  • 200 g couscous
  • 12 stk issalat eller en annen god salat
  • 2 stk tomat eller noen cherrytomater
  • 12 stk agurk
  • 1 stk rødløk
  • 2 båt presset hvitløk
  • saften av 1 stk sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 12 dl frisk mynte eller kruspersille
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Stek kyllingfiletene hele eller i strimler. Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl helt.

2. Kok couscous etter anvisning på pakken og la den bli kald.

3. Skjær alle grønnsakene i mindre biter og bland inn couscous, sitronsaft, olivenolje og urter. Smak til med salt og pepper.

4. Fordel salaten i porsjonsskåler og anrett med kylling og egg på toppen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.