Country-Style Ribs

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Avansert
Tid
Over 60 min

Spareribs er for mange den ubestridte éner på grillen – saftig, smakfullt og skummelt godt. Og helt perfekt blir det om du følger denne oppskriften! 

Ingredienser

  • 212 kg spareribs
  • 1 dl rub-a-dub (krydderblanding)

Slik gjør du

  1. Dekk hele spareribsstykket med krydderblandingen og pakk det i plastfolie. La det ligge kjølig minst 8 timer før du skal tilberede det. Ta det ut av kjøleskapet en halv time før du skal bruke det.
  2. Legg spareribsen med kjøttsiden opp, på den kjølige delen av grillen og legg på lokk. Stek spareribsen 2-3 timer. La spareribsen hvile i aluminiumsfolie ca 30 minutter før servering. Spareribsen er ferdig når kjøttet har trukket seg litt vekk fra beinet, og du kan vri en del på det.

Om du bruker kullgrill pass på å etterfylle med kull underveis.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.