Chilipoteter

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Ikke noe galt med kokte poteter, men med litt krydder, olje og en tur på grillen blir dette bare herlig til grillmat. Kan selvsagt også lages i stekeovnen.

Ingredienser

  • 12 stk potet
  • 3 ss olje
  • 14 ts chilipulver
  • 12 ts paprikapulver
  • 2 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

1. Vask og eventuelt skrell potetene. Forkok dem i ca. 15 minutter før du legger dem over i en ildfast form eller i aluminiumsfolie.

2. Bland olje og krydder og pensle potetene med oljen. Sett formen i stekeovn ved 200 °C, eller legg folien med poteter opp på grillen.

3. Steke/grilltid ca. 15 minutter. Snu på potetene i blant slik at de får en fin stekeskorpe over det hele.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.