Carpaccio av fenalår

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Carpaccio er en populær rett som kan brukes som forrett eller smårett. Opprinnelig skal den lages med rått kjøtt, men det passer utmerket med fenalår også.

Ingredienser

  • 100 g fenalår
  • 200 g ruccula
  • 100 g parmesan i små skiver
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • 12 ts grovkvernet pepper
  • 1 stk sitron

Slik gjør du

  1. Vask ruccula og legg utover et fat.
  2. Bruk en skarp kniv og skjær tynne sikver av fenalår og legg over ruccula, deretter skiver av parmesanost på toppen.
  3. Drypp over med olje, og kvern over litt pepper. Del sitronen i båter og legg over.

 Server gjerne med ristet eller stekt loff.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.