Butterdeigsnipper

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

En eksklusiv pølserett som passer perfekt til tapasbordet.

Ingredienser

  • 3 stk chilipølse eller annen type smaksrik pølse
  • 4 plate butterdeig
  • 1 stk aspargestopper á 125 g
  • 50 g chevre (hvit geitost)
  • 4 ts sesamfrø eller valmuefrø

Slik gjør du

1. Kjevle butterdeigsplatene til en og en halv gang sin størrelse. Pensle rundt kanten med sammenvispet egg.

2. Del pølsene i skiver på langs, legg på asparges, pølser og chevre i skiver.

3. Legg over en butterdeigsplate, og trykk langs kanten med en gaffel. Pensle med egg, og strø på frø. Stek på 225 ºC i 12-15 minutter.

Skjær i snipper, og server med dip.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.