Bruschetta med julepålegg

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Bruschetta, en smak av Middelhavet. Det kan være vanskelig å uttale bruschetta, men det er enkelt å lage. Her er tre alternative påleggsvarianter. (Uttales: brusketta)

Ingredienser

  • 18 skive baguette
  • 2 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje

Lammerull:

  • 6 skive lammerull , skåret litt tykt
  • 6 stk bakte rød cherrytomat , røde eller gule
  • 1 stk bakt rød paprika , flådd for skinn

Sylte:

  • 6 skive julesylte
  • fersk 1 stk kokt og skrellet rødbete
  • fersk 1 stk kokt og skrellet gulbete
  • 12 potte frisk brønnkarse

Okserull:

  • 6 skive okserull
  • 2 skive grillet/bakt grønn squash
  • 12 potte frisk kjørvel

Slik gjør du

  1. Ha olje i panna og stek baguetteskivene til de er sprø og gylne.
  2. Del hvitløk i to og gni over baguetteskivene. Drypp over olivenolje. 
  3. Legg sylte, lammerull og okserull med tilbehør på de stekte bruschettaene.

 

Server som en av flere tapasretter.

Istedenfor å gni hvitløken på baguetteskivene kan du smøre inn stekepannen med hvitløk - før du rister baguettene.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.