Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salat

Brødsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 2 stk. gulrot
  • 10 stk. cherrytomat
  • 1 ss hakket frisk persille
  • 4 skiver grovt rugbrød i små staver

Dressing:

  • Saften av 0,5 stk. sitron
  • 2 ts revet sitronskall
  • 1 ts honning
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En deilig høstinspirert brødsalat med beter og rugbrød. Server til lunsj eller som tilbehør til middagen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 2 stk. gulrot
  • 10 stk. cherrytomat
  • 1 ss hakket frisk persille
  • 4 skiver grovt rugbrød i små staver

Dressing:

  • Saften av 0,5 stk. sitron
  • 2 ts revet sitronskall
  • 1 ts honning
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Vask alle grønnsakene. Skrell betene og gulrøttene, og skjær dem i tynne skiver.
  2. Del tomatene i to. Finhakk litt fersk persille.
  3. Del rugbrød i små staver.
  4. Miks sammen dressing i en liten bolle.
  5. Ha alle grønnsakene og brød i en stor bolle og vend inn dressing.
  6. Smak til brødsalaten med salt og pepper.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 17:53:07