Brieboller med lime og chili

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Disse små kjøttbollene har en smakfull hemmelighet i midten. Server bollene med en god salsa, eller en god chutney. Vi lover at det smaker!

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 stk lime
  • 12 stk rød chili
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 100 g brie

Slik gjør du

  1. Rens chilien for frø og finhakk den. Vask limen godt. Bruk et lite rivjern på halve limen. Ikke få med det hvite, det smaker ikke godt.
  2. Bland det revne skallet, saften fra hele limen sammen med chili i kjøttdeigen. Rør godt sammen. Tilsett salt og pepper.
  3. Del osten opp i terninger.
  4. Lag små boller av deigen. Legg i en bit ost i midten på hver bolle.
  5. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.