Bløt eggerøre med chorizopølse

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Fløyelsmyk luksuseggerøre - når du vil unne deg og dine gjester litt ekstra.

Ingredienser

  • 5 stk egg
  • ca. 12 dl kremfløte
  • ca. 50 g kaldt, usaltet meierismør

salt og kvernet pepper

  • ca. 12 pk chorizopølse

Slik gjør du

1. Pisk egg og fløte sammen i en stålbolle (evt. annen bolle som tåler varme).

2. Kok opp vann i en kjele og ha bollen over kjelen med kokende vann, reduser varmen. Rør til eggerøren begynner å stivne. Ha i kaldt smør i biter. Hvis du ikke bruker usaltet smør bør du smake til med salt etter du har hatt i smøret, ellers kan det lett bli for salt. Eggerøren skal være bløt.

3. Fyll eggerøren i eggskallet. Sett det i litt grovsalt på tallerkenen. Ha på en skive chorizopølse og pynt med en frisk krydderurt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.