Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blinis med pinnekjøtt

Blinis med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bokhvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 stk. egg
  • 2 ss lettrømme
  • 1,75 dl melk
  • 2 ss nøytral olje til steking

Til servering:

  • 300 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 dl seterrømme eller créme fraîche
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pinnekjøtt fra gårsdagens middag kan på en enkel måte forvandles til en lekker forrett i dag. Blinis med pinnekjøtt kan også serveres som en av flere retter som juletapas.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bokhvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 stk. egg
  • 2 ss lettrømme
  • 1,75 dl melk
  • 2 ss nøytral olje til steking

Til servering:

  • 300 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 dl seterrømme eller créme fraîche

Slik gjør du

  1. Sikt sammen de tørre ingrediensene. Pisk sammen egg og rømme sammen med melken. Rør blandingene sammen og rør godt.
  2. Stek små pannekaker i en middels varm panne. Stek i ett til to minutter på den ene siden til overflaten får små hull, og ser litt tørr ut. Stek på den andre siden i halvparten av tiden.
  3. Rens pinnekjøttet for ben. Del opp kjøttet i små biter.
  4. Legg ca. en spiseskje kjøtt på hver blini sammen med en spiseskje rømme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 18.04.2024 19:49:57