Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blåmuggostsaus

Blåmuggostsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 80 g blåmuggost
  • 3 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

så enkelt - så godt! Er du glad i blåmuggost, vil du garantert elske denne sausen. Server den til biff, lettkokte grønnsakereller bland den inn i rykende varm pasta.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 80 g blåmuggost
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Smuldre osten i en liten kjele og hell i fløten.  Kok opp og rør godt slik at osten smelter i fløten.

Blåmuggoster kommer i både milde og sterke utgaver, og styrken på osten vil påvirke sausen. Smak deg fram og tilsett mer ost eller mer fløte for å få sausen akkurat slik du vil ha den.

Har du osterester er dette en fin måte å bli kvitt dem på.

Litt finrevet sitronskall og litt sitronsaft setter en ekstra spiss på sausen.

Sausen kan også avkjøles og sereveres som dipp til grønnsaker eller chips.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 17:22:20