Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blackened svinefilet

Blackened svinefilet

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indrefilet av svin
  • 2 ss pepper
  • 2 ss peppermiks
  • 2 ss paprikapulver
  • 0,25 ts chilipulver
  • 1 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svinefileten rulles i krydder så den er helt dekket av dette før den grilles. Krydderet blir svart under grilling, derav navnet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indrefilet av svin
  • 2 ss pepper
  • 2 ss peppermiks
  • 2 ss paprikapulver
  • 0,25 ts chilipulver
  • 1 ts salt

Slik gjør du

  1. Gni fileten inn med krydderblandingen og grill på middels varme i ca. 15 minutter, litt avhengig av tykkelsen på fileten.

Krydderet gjør at fileten blir svart utenpå under grilling - derav navnet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 12:21:21