Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff balmoral

Biff Balmoral fra Skottland

Ingredienser

porsjoner

Soppsaus:

  • 200 g sopp i skiver
  • 1 ts grov sennep
  • 5 dl kremfløte
  • 2,5 dl oksekraft /buljong/fond
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Maten i Skottland består av mye kjøtt, sjømat og grønnsaker. Landet er kjent for å servere virkelig lekker jaktmat slik som rådyrkjøtt og rype samt nydelig røket laks.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Soppsaus:

  • 200 g sopp i skiver
  • 1 ts grov sennep
  • 5 dl kremfløte
  • 2,5 dl oksekraft /buljong/fond

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server biffene sammen med soppsausen og stekte potetbåter eller potetmos.

 
  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 24.04.2024 05:07:13