Bellini

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Bellini er en cocktail av hvite fersken og prosecco, skapt på Harry's Bar i Venezia. Vår versjon er litt enklere, med vanlige fersken, men allikevel nydelig frisk!

Ingredienser

  • 5 stk fersken
  • 1 flaske musserende vin , helst en prosecco
  • 2 ss sukker
  • Saften av 14 stk sitron

Slik gjør du

  1. Skåld fersker. Dra av skallet. Fjern steinene og kjør ferskenene i en blender med litt sukker og litt sitronsaft. Mengden sukker og sitronsaft er avhengig av hvor søte eller sure ferskenene er.
  2. Fyll champagneglass 1/3 med ferskenpuré. Fyll forsiktig på prosecco til fullt glass. Proseccoen gir mye skum og bobler fort over.

 

Hvis du ikke får tak i ferskener så kan du kjøpe ferdig ferskenpuré eller ferskejuice.
For en alkoholfri variant kan du bruke en alkoholfri musserende vin.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.