Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakte rødløk

Bakte rødløk

Ingredienser

porsjoner
  • 10 stk. rødløk
  • 3 ss olivenolje , eventuelt smør/kryddersmør
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 5 kvister frisk rosmarin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Når rødløk bakes i ovnen blir den deilig og myk, og får en søt og god smak. Den ovnsbakte løken kan serveres som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt, eller som en egen rett på et tapasbord.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 10 stk. rødløk
  • 3 ss olivenolje , eventuelt smør/kryddersmør
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 5 kvister frisk rosmarin

Slik gjør du

Forvarm stekeovn til 200 °C.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 11:21:32