Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Baguette med biff og chimichurri

Baguette med biff og chimichurri

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. baguette , delt i to
  • 125 g kremost naturell
  • 2 stk. bifftomat i fine skiver

Chimichurri saus:

  • 25 g hakket flatbladet frisk persille
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biff med chimichurri, servert i baguette. Super nytemat! Norsk biffkjøtt spicet opp med chimichurri, en urtedressing fra Argentina. En liten matreise!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. baguette , delt i to
  • 125 g kremost naturell
  • 2 stk. bifftomat i fine skiver

Chimichurri saus:

  • 25 g hakket flatbladet frisk persille
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Lag gjerne sausen en stund i forveien slik at smakene får satt seg, da blir den ekstra god.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 09:10:29