Avokado med reker

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er sein åttitallsmat på sitt aller beste. Hvis du vil gjøre noe ekstra ut av forretten, kan du ha en skje lakserogn eller kaviar oppå.

Ingredienser

  • 2 stk avokado
  • 400 g reker

Dressing:

  • 2 dl seterrømme
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 12 stk finhakket rød chili
  • 2 ts sitronsaft
  • 2 ss hakket frisk dill
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

1. Bland alt til dressingen sammen. Smak til med salt og pepper. Bland inn rekene.

2. Del avocadoen i to og ta ut steinen. Ta ut kjøttet av skallet med en skje, slik at du får fire skåler.

3. Del avocadokjøttet i to, slik at du får 8 like store deler. Kutt 4 av dem opp i små biter og bland det inn sammen med rekene i dressingen. Kutt de fire som er igjen i tynne skiver, nesten helt igjennom og brett dem ut til vifter.

4. Legg avocadoskålene på en tallerken og fyll fyllet opp i avocadoskålene. Pynt med avocadoviftene.

 

Pynt gjerne med salat, sitron og dill.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.