Aspargesbønner med bacon

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lettkokte aspargesbønner surret i bacon og frest i panne. Enkelt, men likevel spennende tilbehør til alle typer kjøtt.

Ingredienser

  • 400 g aspargesbønner
  • 1 ts salt
  • 8 skive bacon
  • 1 ss smør

Slik gjør du

  1. Skjær av stilkfestet på bønnene. Kok opp en kjele med vann (ca. 1 liter) og tilsett salt. 
  2. Når vannet koker, forvell bønnene i ca. 2 minutter. Hell av kokevannet og skyll bønnene i iskaldt vann, da beholder de den fine grønnfargen.
  3. Del bønnene i 8 like store «buketter» og rull hver bukett inn i en skive bacon. Fest med en tannpirker.
  4. Stek bukettene i en stekepanne med smør til baconet er gyllent og sprøtt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.