Asparges og parmesanost i spekeskinke

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Asparges og parmesanost i spekeskinke er en smakfull smårett når du har lyst på noe godt. Den passer også utmerket som en tapasrett.

Ingredienser

  • 8 skive spekeskinke
  • 8 stk grønn frisk asparges
  • 150 g parmesan skåret i 8 staver
Vis næringsinnhold
Energi
292kcal
Fett
21.8g
Protein
23.7g
Karbohydrater
0.3g
Jern
0.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Skrell den nedre del av asparges med en potetskreller, kutt av rotenden. Kok asparges i lettsalatet vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen. 

2. Avkjøl aspargesen raskt i kaldt vann, dette stopper kokeprosessen og bevarer fin grønnfarge. Tørk dem forsiktig.

3. Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke. Legg dem på et serveringsfat.

Server gjerne med ferskt brød og rømmedressing.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.