Asparges med smilende egg

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Prøv en lekker forrett som både smaker godt og er enkel å lage.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 2 stk egg
  • 8 stk aspargestopper
  • 1 stk avokado
  • 4 stk salatblad
  • 2 ss pinjekjerner
  • 4 ss klaret smør
  • 2 ss frisk gressløk

Slik gjør du

1. Kok romtempererte egg i 6-8 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.

2. Anrett et halvt smilende egg på hver tallerken sammen med asparges, tynne skiver av avokado og salat.

3. Dryss ristede nøtter over og drypp varmt, klarnet smør med gressløk over salaten. Dryss til slutt over noen saltflak.

Server for eksempel med melbatoast eller tynne skiver av baguett som gratineres i ovn med et lite ostedryss.

Tips: Bruk en ostehøvel for å få tynne fine skiver av avokado. Smør skivene inn med sitronsaft, da blir de ikke mørke.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.